Dr. Sadık Ahmet İlkokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://nigdedrsadikahmet.meb.k12.tr
Adres : Şahinali Mahallesi Söğüt Sokak Eski Terminal Karşısı NİĞDE
VİZYON : Okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak. Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.
BAŞARILAR : Sportif faaliyetlerde okulumuzun birçok başarısı mevcuttur.
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Normal öğretim
Saatler : 08:30 Sabah girişi 11:50 Sabah çıkışı 12:50 Öğlen girişi 14:20 Öğlen çıkışı
Isınma : Doğalgaz
Lojman : yok Sayısı:0
Ulaşım : İl merkezinde. Şehir içi otobüsleri ile.
Yerleşim Yeri : Şehir merkezi.