Dr. Sadık Ahmet İlkokulu

Telefon : 03882320217
WEB https://nigdedrsadikahmet.meb.k12.tr
Adres : Şahinali Mahallesi Şehit Bayram Aksoy Sokak No18 NİĞDE
VİZYON : Okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak. Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.
BAŞARILAR : Sportif faaliyetlerde okulumuzun birçok başarısı mevcuttur.

Öğretim Şekli :Normal öğretim
Saatler : 09:00 SABAH GİRİŞ 12:30 ÖĞLE ARASI 13:10 ÖĞLEN GİRİŞ 14:40 DERS BİTİŞ
Servis :
Ulaşım : Şehir içi otobüsleri ile.
Yerleşim Yeri : Şehir merkezi.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezinde.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :